Naše

Video+foto: Zenica u objektivu ZenicaLife

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: Zenica u objektivu ZenicaLife- Pogledajte naš grad na posve drugi način. Za manje od dva mjeseca ekipa ZenicaLife priredila je mnogobrojna iznenađenja sugrađanima.

Kako izgleda Kamberovića polje iz zraka, Kako je izgledala Zenica 1964. godine u 12 dijelova, Drukčiji pogled na Smetove, Rekonstrukcija petlje u Blatuši, Izgradnja Zenice, Vatromet nad Zenicom, Timelapse Zenice, Ljubav, priroda, sreća na Smetovima, Let iznad Smetova, Smog iznad grada, Popodnevne gužve u gradu, Januarsko popodne na Kamberovića polju, Vožnja kroz maglu, Snimak Kemala Malovčića na Adi, Panorama Zenice, Četiri godišnja doba….

Pogledajte ovdje ekskluzivni video kao primjer, koji je ekipa ZenicaLife danas napravila za Zenicablog.

Više od 70 minuta o našem gradu, u produkciji i vlasništvu partnerskog Facebook sajta ZENICALIFE. Kako to rade momci sa ZL, pogledajte na društvenim mrežama, u kombinaciji sa arhivskim snimcima ustupljenim iz Muzeja Grada. Nakon što odvojite sat i pogledate naš grad nekad i sad, preporučujemo vam da pogledate veliku foto galeriju od pedesetak fotografija koje su napravili momci iz ZenicaLifea, ali i neke od arhivskih, na istih pozicija.

UŽIVAJTE u najkompletnijoj video-foto galeriji na jednom mjestu. Ovdje vam donosimo odabrane fotografije.

Obavezno se pretplatite na nove ZenicaLife sadržaju na linku OVDJE.

POGLEDAJTE OVDJE FACEBOOK VIDEO GALERIJU ZENICALIFE

NJIHOV YOUTUBE KANAL MOŽETE VIDJETI I PRATITI OVDJE

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno