Oglasi

Zaposli se – POSAO U NJEMAČKOJ – ambulantna njega

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zaposli se – POSAO U NJEMAČKOJ – ambulantna njega

zapošljavamo:

– Medicinska sestra/tehničar
– Njegovateljica/njegovatelj
– Imate vozačku dozvolu
– Certifikat njemačkog jezika

Javite se na email:
[email protected]
ili na WhatsApp ili Viber
+49 151 25986396

Mi smo HmK, tim predanih stručnjaka za njegu koji rade sa srcem i strašću za dobrobit naših pacijenata. Naša misija je ponuditi holističku i individualiziranu skrb koja odgovara potrebama i željama svakog pojedinca.

To je osobna povezanost koju osjećamo sa svakim našim pacijentom. Naše su vrijednosti duboko ukorijenjene u našem timu: poštovanje, empatija i profesionalizam naš su glavni prioritet. Čvrsto vjerujemo da je skrb više od obične usluge – to je poziv kojem težimo predano i predano.

Srdačno vas pozivamo da postanete dio naše ekipe.

Katarina Bošnjaković – osnivač i vlasnik

Od 2000. godine Katarina Bošnjaković se sa strašću i profesionalnošću posvetila brizi i podršci ljudima u potrebi. Kao školovana medicinska sestra i certificirani specijalist gerijatrijske psihijatrije, duboko razumije potrebe starijih osoba, posebno onih s posebnim potrebama. Kontinuirano je proširivala i produbljivala svoju stručnost. Uz izobrazbu socijalnog ekonomista, posjeduje i veliko znanje savjetnika za rane, što joj omogućuje pružanje sveobuhvatne i holističke skrbi. Rođena u Mannheimu, nastanila se u Bad Tölzu, gdje je pronašla ne samo posao, već i obitelj. Kao ponosna majka dva odrasla sina, shvaća važnost obitelji i zajednice te te vrijednosti implementira u svoj svakodnevni rad.

U HmK službi za njegu, dobrobit i zadovoljstvo naših pacijenata naš je glavni prioritet. Empatijom, stručnim znanjem i predanim timom osiguravamo da se naši kupci osjećaju u dobrim rukama i mogu voditi dostojanstven život u svoja četiri zida. Služba izvanbolničke skrbi – Vaš pouzdan partner za holističku njegu i podršku iz Bad Tölza –

LINK WEB STRANICE

LINK FACEBOOK STRANICE

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno