Naše

Nastavljene nevolje mještana Blatuše

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nastavljene nevolje mještana Blatuše- U više navrata smo izvještavali o nelegalnoj deponiji smeća usred naselja Nemila, koje su inspekcije i policija više puta deložirali. Prije Nove godine stanari okolnih zgrada bili su sretni kad je konačno ograđen “sporni plac” sa kojeg je uklonjena deponija i poluruševni objekat.

Međutim, nevolje mještana Blatuše su nastavljene. Deponija se, umjesto na jednoj, pojavila na više lokacija,  a čak je provaljeno u “štićeno područje”, gdje je sada locirana “šator” nastamba.

  • Sve postaje noćna mora za stanare okolnih zgrada. Topliji dani već su aktivirali nesnosan smrad, možemo misliti kako će biti u narednim mjesecima. Sad je prestupnik locirao otpad kod ambulante, pa je stanje već nesnosno. Mještani su više puta javno pozivali na okupljanje, na protest, pa i nasilno uklanjanje, što može izazvati incident, povrijeđene, stradale, kaže nam “komšija”.

12626025_10208336221545636_1564455432_n



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno