Naše

EKSKLUZIVNO: pogledajte ko je sve i zbog kojih iznosa tužio NK Čelik! Firme, igrači, treneri…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

EKSKLUZIVNO: pogledajte ko je sve i zbog kojih iznosa tužio NK Čelik! Firme, igrači, treneri… – Zenicablog ekskluzivno večeras predstavlja izvještaj o tužbama i pokrenutim sudskim sporovima protiv NK Čelik.

I dok su nekima 2puna usta” kako treba spasiti Čelik, neki svoju “odanost” ili usluge naplaćauju po zanimljivim tarifama.

Obzirom da se radi o regularnim sudskim sporovima, nije novinarsko da se miješamo u njihov tok, iznose, (ne)opravdanost cijena usluga i slično, BAREM NE U OVOM TRENUTKU.

Biće zanimljivo, ipak, pratiti da li će se, nakon javnog objavljivanja sigurno javnih podataka, neko od onih kojima Čelik duguje velike iznose izjasniti da je spreman pomoći “voljenom klubu” kroz otpis kamata, reprogram glavnice ili bilo kakav drugi vid pomoći Klubu. Sudeći po ciframa “dugovanja”, sigurno je da su naplaćeni iznosi znatno veći i da su, barem neki, imali solidan izvor prihoda unutar tribina Bilinog.

Ponavljamo, nije nam namjera da polemišemo, dovodimo u pitanje ili javno sumnjamo u nevedene iznose, ali sigurno je da ima “prostora” za dodatne analize izvještaja koji naš portal ekskluzivno objavljuje.

Napomena: nije dozvoljeno prenošenje dijela ili cijelog izvještaja u drugim medijima bez izričite pismene dozvole Redakcije. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno