Nogomet

Begagić još četiri godine na čelu NS ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Begagić još četiri godine na čelu NS ZDK – Večeras je u Zenici održana Izborna skupština NS ZDK-a. Delegati skupštine, njih 27, za novog-starog predsjednika izabrali su Muhameda Begagića iz Zenice.

On će biti na čelu Izvršnog odbora za period 2016-2020 godina, a za članove Izvršnog odbora izabrani su: Vehbija Begić, Igor Andrejević, Vejsil Ašlama, Hajrudin Alić, Osman Bačinović, Kemal Brkić, Muhamed Osmić, Alija Porča, Borislav Pranjić.

Jedanaesti član IO NS ZDK-a biće imenovan iz NK Čelik. Funkciju potpredsjednika saveza obavljaće Igor Andrejević. Novi članovi IO NS FBIH su Suvad Spahić i Emir Zaimović iz Kaknja, dok su u Izvršni odbor NFS BIH imenovani: Muhamed Begagić i Mirsad Heleg.

Po četiri delegata su izabrana u Skupštine NS FBIH i NFS BIH,kao i u ostale organe i tijela saveza. Na kraju supštine delegatima se obratio predsjednik Muhamed Begagić koji se zahvalio prisutnima na izboru, a u svom kraćem izlaganju između ostalog naglasio je da će ciljevi NS ZDK-a u narednom periodu biti poboljšanje infrastrukture, omasovljenje klubova,rad sa omladinskim kategorijama kao i obezbjeđenje boljih uslova za razvoj ženskog nogometa.

RTVZenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno