Nogomet

Prekrasan potez navijača Čelika: Robijaši obradovali dječaka koji je bio žrtva užasnog vršnjačkog nasilja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najvatreniji navijači Čelika, popularni Robijaši, napravili su hvale vrijedan potez koji će sasvim sigurno imati pozitivan odjek u bh. javnosti.

Robijaši su obradovali malog dječaka Amara koji je u proteklom periodu bio žrtva vršnjačkog nasilja te su ga učlanili u svoju navijačku grupu.

Ovim potezom navijači Čelika su odlučili dati podršku žrtvama nasilja i podići svijest o problemu, a također i biti podrška dječaku u trenucima kada mu je ista najpotrebnija.

– Mali Amar je kao poklon dobio i majicu, a u nedjelju će i prisustvovati utakmici Čelika na južnoj tribini. 

Moramo oštro osuditi bilo kakvo nasilje, dati podršku žrtvama istoga i podići svijest o problemu. Kao UG Robijaši Zenica 1988  posjetili smo malog Amara i pružili podršku i dali do znanja da ne podržavamo bilo kakvo nasilje. Kao podršku našeg malog Amara smo učlanili u UG Robijaše  i poklonili majicu istom. 

Naš Amar će u Nedelju gledat utakmicu Čelika zajedno sa nama na Jugu i gdje će upoznat još mnogo boljih prijatelja. Našem Amaru želimo puno sreće i zdrava u zivotu, da iz ovog izađe pobjednik  i zaboravi na sve što je prolazio među tim osobama. Zaustavimo bilo kakvo nasilje u našem gradu, poručili su Robijaši.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno