Ljudi

Amel Tuka u Parisu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Amel Tuka u Parisu- Naš najbolji sportista Amel Tuka jutros je, nakon priprema u Italiji i Južnoj Africi, skoknuo do Parisa na prvu kafu. Ovaj put ne do glavnog grada Francuske, nego do mjesta za jutarnju kafu, Parisa na Mokušnicama.

Uz domaćine Harisa Hasanicu i Kenana Spahića, u društvu su mu bili prvi čovjek Javnog preduzeća za upravljanje sportskim terenima Feđa Jovanović i novinar “Avaza” i pokretač ovog portala, Adnan Džonlić.

paristuka02Amel se vratio sa priprema, ali ne prekida treninge, jer ga već 17. februara čeka prva dvoranska trka, u Štokholmu, u Švedskoj. Kraj dana Amel je dočekao sa novim priznanjem, Nagradom za najboljeg sportistu Zenice, tako da mu je dan počeo sjajno, a završio najsjajnije, sa priznanjem u svom rodnom gradu.

Paris, ovaj zenički, sigurno je mjesto gdje možete popiti jutarnji topli napitak, kafu, pročitati novine i družiti se sa dragim ljudima. Uvjereni smo da Amela nakon parisa uskoro čeka uspjeh u – Riu, a ekipa iz parisa sigurno će kao i svi Zeničani, Bosanci i Hercegovci navijati da Amel donese sa Olimpijade svojoj domovini prvu medalju. Kojeg god bude sjaja, za nas će ona biti, baš kao i Amel, Zlatna!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno