Zenica

Video+foto: intervencija vatrogasaca i “izvlačenje” Zeničanke i psa iz korita Kočeve

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: intervencija vatrogasaca i “izvlačenje” Zeničanke i psa iz korita Kočeve – Naša sugrađanka Đ.T. večeras nam je poslala video, koji je snimila oko 21.30 sati na ušću Kočeve u Bosnu, nedaleko od RMK Prometa. Prema njenim riječima, te onome što nam je potvrđeno u nadležnim službama, pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice intervenisali su na izvlačenju sugrađanke iz korita Kočeve na sigurno.

Po svemu sudeći, osoba sa snimka je pokušavala da spasi psa, pa su na kraju vatrogasci na sigurno izvukli i nju i psa. Nekad ranije, u popodnevnim satima, sugrađanka S.Dž. je apelovala putem našeg portala da se pas spasi, kazavši da je on drugi dan na istom mjestu u koritu, te da očajnički pokušava da izađe, ali ne uspjeva.

Sugrađanka B.H. (sa snimka) nam je potvrdila da je ona prvo pozvala vatrogasce, a pošto joj je navodno objašnjeno da ne mogu na takvu intervenciju bez odluke pretpostavljenih, ona je odlučila da sama siđe i spasi psa. Ubrzo su, potom, stigli i vatrogasci, koji su pomogli da izađu na sigurno.

unnamed



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno