Rekreacija

Uspješno završen Krav Maga seminar za žene

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu 27.08.2016.g. u organizaciji Krav Maga akademije Zenica, održan je promo Krav Maga seminar za žene. Seminar je organizovan u prostorijama akademije, trajao je puna tri sata, a isti je vodio certificirani Krav Maga instruktor Elvir Huseinspahić sa asistentima Teljigović Harisom koji je takođe Krav Maga instruktor i Smajović Almedinom P1 Krav Maga Level.

Na seminaru je učestvovalo 37 zeničanki koje su imale priliku vidjeti i probati osnovne Krav Maga tehnike samoodbrane od napada iz svakodnevnog života kao što su razni oblici napada udaraca rukom ili nogom, palicom, prijetnje nožem i pištoljem, hvatovi, gušenja , i td., a svi vezani za realne situacije i primjere iz prakse ženskih žrtava napada i nasilja.

Atmosfera je bila odlična, sve učesnice su se odlično zabavile, a istovremeno su testirale mogućnosti Krav Maga sistema kada je u pitanju ženska samoodbrana u realnim situacijama.
Prijatelj seminara, Protein shop Elit Nutrition Zenica, je ovom prilikom obezbjedio prigodne poklone za jedan manji dio učesnica seminara, a nakon seminara su prisutne sugrađanke dobile upute o načinu učlanjenja u žensku grupu Krav Maga akademije Zenica. Ženska Krav Maga grupa počinje s radom već u ponedjeljak 29.08.2016.g.  i to u terminima ponedjeljak, srijeda i petak od 18:00 sati, a učlaniti se mogu i sve zainteresovane zeničanke koje nisu mogle doći na protekli seminar, pod uslovom da su starije od 15 godina. Više informacija o učlanjenju i treninzima ove grupe, mogu se dobiti na broj mobitela(Viber): 062 644 830 ili preko naše facebook stranice: KravMagaZenica

Više fotografija potražite na našoj facebook stranici: https://www.facebook.com/KravMagaZenica/photos/?tab=album&album_id=1120497501358275



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno