Zenica

Telemach nastavio humanu akciju: ogrjev za dva udruženja i 32 porodice sa spiska Centra za socijalni rad

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Telemach nastavio humanu akciju: ogrjev za dva udruženja i 32 porodice sa spiska Centra za socijalni rad – Prepoznajući potrebe socijalno ugroženih  stanovnika Zenice, kompanija Telemach već drugu sedmicu distribuira značajne količine ogrjeva za socijalno ugrožene Zeničane.  Nakon što su prošle sedmice ogrjev dijelili na desetak lokacija u gradu, ove sedmice u saradnji sa zeničkim Centrom za socijalni rad najugroženijoj populaciji pomaže u ovim hladnim danima.

Esad Bektaš, direktor zeničke poslovnice kompanije  potvrdio nam je da je Telemach reagovao nakon prvog većeg kvara na sistemu daljinskog grijanja u Zenici, kao društveno odgovorna kompanija, koja je i do sada na razne načine pomagala svoje sugrađane. Ističemo projekte obuke penzionera za upravljanje “tabletima” i mobilnim aplikacijama, ali i paketiće za mališane u školskim ustanovama.

Tokom dva dana na desetak lokacija u Zenici i njenim prigradskim naseljima biće podijeljeno 70-ak kubnih metara ogrjevnog drveta, prema spisku Centra za socijalni rad za 32 korisnika stalne socijalne pomoći, ali i za dva zenička udruženja Pomirenje i Gnijezdo, koji rade sa djecom i mladima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno