Politika

SDA Zenica: promotivni video spotovi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDA Zenica: promotivni video spotovi – Proteklih dana Gradski odbor SDA Zenica je publicirao nekoliko video priloga, koje donosimo u nastavku.

Poštovani sugrađani sa ponosom Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate Centralni predizborni skup SDA Zenica, a koji će biti održan dana 29.09.2016. /četvrtak/ na Trgu Alije Izetbegovića sa početkom u 20 sati. Na skupu će biti predstavljeni: kandidat za Gradonačelnika Zenice mr. Naidin Ahmetspahić i kandidati za Gradsko vijeće Zenica. U zabavnom djelu programa učestvovaće: Hanka Paldum i Al” Dino
PRIDRUŽITE SE POBJEDNIČKOM TIMU ZENICA U MOM SRCU!

Njihov izbor je Naidin Ahmetspahić jer će se on boriti da Zenica postane još snažnija i uspješnija. Naidin je bio dio tima rahmetli Husejina Smajlovića i časno će voditi Zenicu putem uspjeha koji je Smajlović započeo.  Neka Naidin Ahmetspahić bude i Vaš izbor. Glasajte za kandidate kojima je Zenica u srcu. Glasajte za Naidina.

Pogledajte promotivni spot SDA u kojem možete vidjeti kako Zenica izgleda danas kao i kako je mi vidimo u budućnosti. Glasajte za one kojima je Zenica u srcu.
Zenica: Danas-Sutra



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno