Zenica

Robijaši1988: druženje u prostorijama Udruženja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Robijaši1988: druženje u prostorijama Udruženja – UG “Robijaši Zenica 1988” je jučer organizovalo cjelodnevno druženje u svojim prostorijama u Zanatskom centru, za sve svoje članove koji su odlučili da zajedno sa nama provedu dan i prate utakmicu Čelika, nažalost ne sa stadiona. Uz piće, roštilj i dobru atmosferu, bez i jednog incidenta, druženje je uspješno realizovano, što će preći u praksu našeg udruženja.

Robijaši Zenica 1988 će istrajati u svojoj borbi za bolji Čelik, a koliko su Robijaši i građani Zenice istrajni, pokazala je i utakmica protiv Željezničara, gdje bez obzira na razne “finte” u posljednih nekoliko dana od strane rukovodstva Grada Zenice, uprave NK Čelik, i svojih plačenika, nisu uspjeli prevariti i pokolebati prave navijače Čelika. Nije im uspjela ni podjela navijača, kako su to predstavljali putem svojih medija, i sada im jasno i glasno poručujemo BLIŽI VAM SE KRAJ!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno