Zločini

Racija, intervencija hitne, nezgode..

Policija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Racija, intervencija hitne, nezgode..- U ulici Saliha Cakana Nulalića, grad Zenica, od strane službenika OKP PU I Zenica i policiski službenika PS Centar i pripadnika specijalne policijske jedinice MUP-a ZE-DO Kantona, po naredbi Općinskog suda u Zenici izvršen je pretres lica i UO Gato, kojom prilikom je u objektu pronađena odbačena pvc vrećica sa sadržajem suhe biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu mariuhanu, ista izuzeta od strane službenika OKP-a PU I.

Na području ZE-DO kantona javni red i mir je narušen u deset slučajeva, gdje su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje.

Na području ZE-DO kantona dogodilo se još 9 saobraćajnih nezgoda, u četiri SN, četiri lica zadobila lakše tjelesne povrede.

U 09,50 sati, putem telefona u PS Centar se obratila M.S. te prijavila da u stanu u ul.Bulevar Kralja Tvrtka broj 13/c,grad Zenica, njen suprug M.A. ne daje znakove života. Na lice mjesta upućeno vozilo SHMP Zenica gdje je dežurni ljekar u 10,20 sati konstatovala prirodnu smrt. Od strane službenika uniformisane policije sačinjena zabilješka.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno