Zločini

Policijski bilten: napad u tržnom centru, ranjavanje u kafani, razbojništvo u kladionici

Foto: ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policijski bilten: napad u tržnom centru, ranjavanje u kafani, razbojništvo u kladionici – Evidentirana su četiri krivična djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (2), Policijske uprave III u Zavidovićima (1) i Policijske uprave Žepče (1).

Zenica

U ulici Aleja šehida, u trgovačkom centru „Džananović“, od strane lica I.R. izvršeno je krivično djelo nanošenjem lakih tjelesnih povreda licima Š.H. i J.A., sva lica iz Zenice. Policijski službenici Policijske uprave I poduzeli su aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

U ulici Dr. Adolfa Goldbergera, u ugostiteljskom objektu „Istanbul”, od strane nepoznatog lica došlo je do upotrebe vatrenog oružja-pištolja prema I.A. iz Zenice, kojom prilikom je isti zadobio lake tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Dr. Abdulaziza Aska Borića, u prostorijama sportske kladionice „Sport plus“, izvršeno je razbojništvo nad radnicom navedene kladionice, kojom prilikom je od iste otuđena određena količina novca. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

Žepče

U Policijsku stanicu Žepče obratio se P.S. iz Žepča i prijavio da mu je lice M.M. iz Zenice, putem telefona uputilo ozbiljne prijetnje. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Usora

U mjestu Tešanjka, iz putničkog motornog vozila marke „VW-Golf IV“, registarskih oznaka E81-O-880, vlasništvo M.E., izvršena je krađa četiri vreće brašna. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se 13 saobraćajna nezgoda, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno