Info

Komentirajte Radnu verziju Prijedloga Plana komunikacija Skupštine ZDK s javnošću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Komentirajte Radnu verziju Prijedloga Plana komunikacija Skupštine ZDK s javnošću – Poštovani, u cilju poboljšanja i unaprijeđenja transparentnosti modaliteta komuniciranja sa javnošću Skupštine Zeničko-dobojskog kantona i njenih radnih tijela, nakon što smo konsultovali javnost i sproveli anketno istraživanje, izradili smo i Radnu verziju Prijedloga Plana komunikacija Skupštine Zeničko-dobojskog kantona s javnošću.

Nastavak aktivnosti podrazumijeva sprovođenje javne rasprave sa ciljem konačnog sačinjavanja Prijedloga Plana komunikacija Skupštine Zeničko-dobojskog kantona s javnošću, kao dokumenta čija će primjena doprinijeti i pomoći kvalitetnijem informisanju javnosti Skupštine Zeničko-dobojskog kantona.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da svojim komentarima, prijedlozima i sugestijama daju doprinos jačanju podrške i povjerenja javnosti za kvalitetnije informisanje javnosti Skupštine Zeničko-dobojskog kantona. Na ovaj način bit će dodatno unaprijeđen dokument Radne verzije Plana komunikacija Skupštine Zeničko-dobojskog kantona s javnosću koji se može pronaći u prilogu, a bit će dostupan u periodu od 30 dana na www.zdk.ba.

U okviru javne rasprave, svoje komentare, prijedloge i sugestije možete dostaviti na e-mail [email protected]. Svi prijedlozi, komentari ili sugestije će biti korišteni za fazu pripreme i utvrđivanja teksta Prijedloga Plana komunikacija Skupštine Zeničko-dobojskog kantona s javnošću, radi upućivanja u dalju skupštinsku proceduru.

Unaprijed zahvalni i s poštovanjem,

PREDSJEDAVAJUĆA
Draženka Subašić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno