Nesreće

Foto: utrka u centru umalo okončala tragično

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: utrka u centru umalo okončala tragično –  Sugrađani su nam dojavili da se večeras u ulici Talića brdo, na potezu između Doma Preporoda (bivšeg Doma Armije, Mokušnice) i Robne kuće Bosna, dogodila nezgoda, koja je nasreću prošla bez tragičnih posljedica.

U “uličnoj utrci” BMW-a i “audija” vozač BMW-a, za kojeg smo saznali da nema važeće dokumente o registraciji vozila, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u stub ulične rasvjete na trotoaru.

Čista slučajenost i sreća je da na tom mjestu, nedaleko od parkinga ispred slastičarne “Kristal” u tom trenutku nije bilo pješaka. Jedino je stradao stub, a kako saznaje Zenicablog, neki od aktera su ipak kasno večeras zatražili medicinsku pomoć u KBZ.

Očevici nam kažu da su se prijatelji vozača BMW-a vratili i pokušali “odšlepati” havarisano vozilo. Ipak, saznajemo da je policija ušla u trag akterima ove “utrke”, te da će biti procesuirani.

bmw-talicab-glavna

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno