Kultura

FOTO: “Samo (ne)pošteno” u izvedbi Amaterskog pozorišta BZK Preporod Odžak

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: “Samo (ne)pošteno” u izvedbi Amaterskog pozorišta BZK Preporod Odžak – Večeras je u okviru CABARET WINTER FESTA, premijerno izvedena predstava “SAMO (NE)POŠTENO” koju su izveli mladi glumci Amaterskog pozorišta BZK PREPOROD Odžak.

Organizatori kažu da im je zadovoljstvo istaći da je ovo prvi vid saradnje u oblasti kulture između Zenice i Odžaka, te da im je izuzetna čast što su u okviru festivala imali učesnike i iz ovog kraja Bosne i Hercegovine.

Prostor CABARET CLUBA je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, uz oduševljenje gledalaca i gromoglasne aplauze za goste iz Odžaka. Ovo je samo početak saradnje, kažu braća Petrović, a za narednu godinu u pripremi imamo nove projekte kojima ćemo povezati kako ova dva grada tako i druge gradove kroz promociju kulturnih dešavanja i očuvanja narodne baštine, kažu oni.

Ovogodišnji CABARET WINTER FEST okupio je učesnike iz raznih dijelova Bosne i Hercegovine, što i jeste cilj festivala, povezati kulturna dešavanja BH gradova i pružiti priliku svima da budu dio festivala

Za 01.01.2016. Organizatori najavljuju muzički spektakl u ozvođenju THE TAXI BANDA, uz besplatan ulaz. Kako kažu, prvi dan Nove godine, žele da nastave sa dobrom pjesmom i pozitivnom energijom.Mjesta je ističu potrebno rezervirati, a sve inf.na br.tel:

061/068-428
060/302-8834



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno