Nesreće

Foto: 29-godišnjak poginuo u “audiju A2” na petlji Blatuša

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: 29-godišnjak poginuo u “audiju A2” na petlji Blatuša – Kako saznaje Zenicablog, 29-godišnji Adnan Hodžić oko 17.20 je poginuo u nesreći na M17, na samoj petlji Blatuša u Zenici.

On se nalazio za volanom putničkog automobila “audi A2” (E-75-J-455), a vatrogasci su ga izvukli iz automobila, nakon što je ljekarski tim Hitne pomoći samo konstatovao smrt.

U Operativnom centru MUP-a ZDK, rečeno nam je da je došlo do nesreće “na dijelu saobraćajne petlje Blatuša”, na kojem se vozila uključuju s regionalnog puta iz pravca Zenice prema Sarajevu na magistralni put M-17.

Došlo je do sudara teretnog vozila marke “Volvo”, hrvatskih registarskih oznaka  OS-954-KM, i putničkog automobila marke audi, registarskih oznaka E75-J-455.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg Portala, vozač “audija” je greškom izašao na isključnoj petlji ka Sarajevu, te pokušao polukružnim okretanjem na samoj raskrsnici da se okrene i put nastavi ka Zavidovićima. U tom trenutku je u njega bočno udario kamion. Iako su policija, hitna pomoć i vatrogasci bili na licu mjesta za nekoliko minuta, mladić je preminuo u vozilu koje je od siline udara odbačeno u kanal pored puta.

Iz više izvora smo provjerili podatak o prebivalištu poginulog, te nam je rečeno da je stradali inače porijeklom iz Zenice, ali je prebivalište, ličnu kartu i porodicu imao na adresi u Zavidovićima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno