Politika

DF: donacija od 1.000 knjiga za Sumero

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
DF: donacija od 1.000 knjiga za Sumero – Mladi članovi DF Zenica su skupili preko 1000 knjiga, i poklonili ih organizaciji Sumero. Organizacija Sumero se bavi podrškom osobama sa intelektualnim teškoćama.
Knjige će im pomoći u osnivanju njihove lične bibiloteke, sve u cilju da se te osobe što više socijalizuju i da im se omogući normalan život. Delegaciji DF Zenica su priredili prijatan doček i ugodno druženje. Tokom posjete, upoznali su nas sa aktivnostima svojih štićenika, pokazali nam svoje prostorije i dogovorili smo uzvratnu posjetu.
Ovo je treća godina za redom da mladi članovi DF Zenica organizuju akciju prikupljanja knjiga pod nazivom „Knjiga za život“. U protekle dvije godine su organizovali i prodaju knjiga, a sredstva od prodaje su donirali oboljeloj djeci. Kroz ovu i ostale svoje aktivnosti, mladi članovi DF Zenica su pokazali da su snaga koja je, pored političke aktivnosti, željna i društveno korisnog rada u svojoj sredini.
Njihovo znanje, odgovornost i predanost su odličan pokazatelj da su oni naša budućnost i da su spremni preuzeti i ozbiljnije zadatke u Demokratskoj fronti i cijelom bh. društvu.
Za ZB Adnan Zaimović


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno