Ljudi

Braća Petrović uplatila 5.000 KM od izložbe i aukcije za Sajjrino liječenje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Braća Petrović uplatila 5.000 KM od izložbe i aukcije za Sajjrino liječenje – Braća Ivan i Andrija Petrović, vlasnici Cabaret cluba, danas su, nakon akcije koju su organizovali za Sajjru Poljo, uplatili 5.000, 00 KM.

Nakon izložbe koju su organizovali u ljetnoj bašti Cabaret cluba, prikupilo se i više od očkivanog, uz pomoć dobrih ljudi i prijatelja. Akcija je bila propraćna učešćem slikara iz cijele BiH i regiona, te uz učešće pjevača Nene Murića (Sarajevo9 i Saše i Nine Kolar (Zenica), kao i veliki angažman male raje Dječije omladinske lutkarske scene BNP Zenica.

– Sretni smo odzivom, prikupljeno je hiljadu KM više od očekivanog i planiranog, pa roditelji Sajjre imaju sad i osigurane troškove puta. Naša umjetnička duša Sajjra, kreće za Beč 23.08., a operacija je zakazana za 25.08. Nadamo se i vjerujemo u napredak liječenja Sajjre. Bit ćemo uz Sajjru sve dok to bude bilo potrebno, itakli su Ivan i Andrija.

Braća Petrović vec za septembar najavili i veliki koncert za Sajjru Poljo, o čemu će javnost biti obavještena putem portala Zenicablog.

bdr



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno