Kultura

VIDEO+FOTO: Ivan Jelić i Edin Karamazov izvedbama arija posjetitelje koncerta u Zenici “odveli” do svemira

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Ivan Jelić i Edin Karamazov izvedbama arija posjetitelje koncerta u Zenici “odveli” do svemira – Zeničani Ivan Jelić i Edin Karamazov ovogodišnju sezonu u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici zaključili su večerašnjim koncertom kojim su privukli veliki broj posjetilaca u zeničko pozorište.

Jelić trenutno živi u Zagrebu, a tokom godine održao je niz koncerata u Hrvatskoj sa Ethnoremakeom, a svoju godinu odlučio je zaključiti koncertom pred svojim sugrađanima u Zenici.

Izlazak Jelića i Karamazova na veliku scenu BNP-a bio je popraćen velikim aplauzom, a u svome obraćanju prisutnima na početku koncerta tenor Jelić se zahvalio što su ispunili dvoranu.

“Dugo nas nije bilo, ali smo ponovo u Zenici. Koncert možda nećete završiti na nogama, ali će vaše duše odletjeti u svemir”, poručio je Jelić.

Večeras su u BNP-u u Zenici izvedene najljepše arije koje je na instrumentima pratio vrhunski Edin Karamazov.

E.M./Klix



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno