Zabava

Novi trailer je stigao: “GROZAN JA 4” u kina dolazi ovog ljeta!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

GROZAN JA 4 (DESPICABLE ME 4) U kinima od 27. juna 2024.

SINHRONIZOVANO I TITLOVANO

Reditelj:  Chris Renaud

Ko- reditelj:  Patrick Delage

Uloge: Steve Carell, Kristen Wiig, Will Ferrell, Pierre Coffin, Joey King, Sofia Vergara, Stephen Colbert,

Miranda Cosgrove, Chloe Fineman, Steve Coogan, Chris Renaud, Dana Gaier, Madison Polan

Žanr: akciona komedija

Scenario: Mike White, Ken Daurio

Producenti: Chris Meledandri, Brett Hoffman

Prošlo je 7 godina od posljednjeg GROZAN JA filma. Omiljeni svjetski superzločinac Gru, koji je postao agent Lige protiv zlikovaca, vraća se u uzbudljivu, smjelu, novu eru haosa Malaca u Illumination  filmu GROZAN JA 4.

Nakon filma MALCI 2 – GRUOV POČETAK, fenomenalnog ljetnjeg blockbustera  studija Illumination 2022. godine, koji je zaradio skoro milijardu dolara širom svijeta, najveća globalna animirana franšiza u istoriji sada počinje novo poglavlje kada Gru (Stiv Karel, nominovan za Oskara) i Lusi (Kristen Vig, nominovana za Oskara) i njihove djevojčice — Margo (Miranda Kozgrov), Edit (Dana Gajer) i Agnes (Medison Polan) — dobijaju novog člana porodice, Grua mlađeg, kome je namjera da muči svog oca.

Gru se suočava sa novim neprijateljem Maksimom Le Malom (dobitnik Emija, Vil Ferel) i njegovom fatalnom djevojkom Valentinom (nominovana za Emi, Sofija Vergara), a porodica je primorana da bježi.

U filmu se pojavljuju novi likovi kojima su glasove dali Džoi King (Brzina metka), dobitnik Emija Stiven Kolbert (Šou Stivena Kolberta) i Kloi Fajnmen (Saturday Night Live). Pjer Kofin se vraća sa legendarnim glasom Malaca, a nominovani za Oskara Stiv Kugan vraća se kao Sajlas.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno