Politika

Stop ugrizu: poziv kandidatima za gradonačelnika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Javni poziv kandidatima za Gradonačelnika – Poštovani kandidati za poziciju Gradonačelnika Zenice.
U susret izborima i 2.-om oktobru 2016. godine obraćamo vam se u ime članova udruge Stop Ugrizu i u ime 1450 potpisnika peticije, pod nazivom ‘Dosta terora nad građanima’, prikupljenim za samo 5 sati, 30. Novembra 2013.
Građani Zenice su stajali u redu kako bi uspjeli potpisati peticiju. Peticija, kao ni zahtjevi naše udruge nisu naišli na razumjevanje i djelovanje aktuelne vlasti i njihovih službi na rješenju problema pasa lutalica, te se broj pasa lutalica na zeničkim ulicama povećao, kao i broj ugriženih građana i njihovih nezadovoljnih porodica i prijatelja.
U ime svih nezadovoljnih građana grada Zenice obraćamo se:
– kandidatkinji Vildani Dedić (Naša stranka)
– kandidatu Rami Isaku (A-SDA)
– kandidatu Faiku Uzunoviću (BPS – Sefer Halilović)
– kandidatu Hasanu Helvidi (Demokratska fronta)
– kandidatu Josipu Šainu (HDZ 1990)
– kandidatu Mirsadu Ćiviću (SDP)
– kandidatu Naidinu Ahmetspahiću (Koalicija SDA/SBB)
– kandidatu Eldinu Vrači (Snaga centra)
– Nezavisnom kandidatu Fuadu Kasumoviću
– Nezavisnom kandidatu Miradu Hadžiahmetoviću.
Ne zanemarujući vaše dosadašnje javne istupe putem svih vrsta medija na teme problematike zagađenja grada, gradskog grijanja i zapošljavanja, primijetili smo da su se neki od vas sasvim malo dotakli pitanja problema sa psima lutalicama, a velika većina nikako.
Obraćamo vam se u ime nezadovoljnih građana koji žele sigurnost, slobodu kretanja i što brže rješenje problema pasa lutalica.
Pozivamo Vas kao Udruga Građana da nas informirate o vašem programu i vremenskom roku za rješenje problema sa psima lutalicama na zeničkim ulicama, na naš e-mail [email protected] a mi ćemo vam dati slobodan i besplatan prostor putem naše web stranice www.ugriz.com i obavijestiti nezadovoljne građane o svemu što imate reći o psima lutalicama.
Također ćemo obavijestiti javnost (17.-og septembra 2016. Godine) 15 dana pred IZBORE o svima vama koji nam se ne javite, da ugriženi građani i njihove nezadovoljne porodice i prijatelji znaju
KOGA NE ZANIMA PROBLEM PASA LUTALICA U GRADU, i za koga da NE daju svoj glas!
STOP UGRIZU



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno