Naše

Pogledajte video slideshow za Edina Mujkanovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pogledajte video slideshow za Edina Mujkanovića – Konačno, nakon tri sedmice, video kojeg je naša sugrađanka Ana Maria radila za svog momka, Edina Mujkanovića, njenog, ali i našeg heroja je završen.

Naravno, Edin je prvi pogledao video, jer je namijenjen njemu, ali Ana je odlučila da ga podijeli sa svima nama u znak zahvale za pomoć.

-HVALA svim mojim prijateljima i divnim osobama ŠIROM SVIJETA, koje su podržale našu ljubav i razumjele Edinovu borbu te se potrudile da slike budu što originalnije. Sa toliko radosti sam listala slike koje su dolazile svakodnevno, ali ništa se ne može porediti sa osjećajem kada je video konačno bio završen i kad sam ga pokazala osobi kojoj je namijenjen. Željela sam da cijeli svijet zna koliko sam ponosna na Edina i uspjela sam, napisala je Ana.

Youtube “verzija”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno