Biznis

Džidić i Spahić u “Parisu”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Džidić i Spahić u “Parisu” – Dokaz da kvalitetni fudbaleri često imaju i odličan osjećaj za biznis je poslovni potez zeničkog nogometaša Aldina Džidića sa kazahstanskom adresom.

Naime, popularni Džida je sa dugogodišnjim prijateljem, bivšim manekenom Kenanom Spahićem je odlučio pokrenuti caffee sa novim popularnim konceptom “living rooma”, što je trenutno svjetski trend u uređenju kafića.

Princip poslovanja zasnovan je na kvalitetnim toplim napitcima, koktelima, te prirodnim cijeđnim sokovima, a u ovom ovom objektu se neće služiti alkoholna pića.

Na lokaciji zgrade HASS-a, uz GGM, u naselju Mokušnice, pod motom “Mjesto drugačijeg užitka” Caffee House Paris biti će svečano otvoren u petak 04.12.2015. godine uz piće dobrodošlice za odabrane zvanice, ali i sve Zeničane koji žele vrhunski ugođaj i kvalitetnu uslugu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno