Politika

Izabrano novo rukovodstvo A-SDA Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izabrano novo rukovodstvo A-SDA Zenica – Osnivačka skupština Gradskog odbora A-SDA Zenica održana je danas u u velikoj sali gradske uprave Zenice.

Izborom rukovodstva stranke na čijem čelu su Safet Turković kao predsjednik GO A-SDA Zenica i podpredsjednik Mesud Keleštura, stvoreni su svi preduslovi da se ova politička stranka uključi u predizbornu kampanju za Lokane izbore 2016. u gradu Zenici, a danas je promiviran i kandidat za gradonačlenika Zenice Ramo Isak.

Rad Osnivačke skupštine GO A-SDA Zenica pratili su predsjednika stranke A-SDA BiH Nermin Ogrešević, njegov podpredsjednik i kantonalni predsjednik A-SDA ZDK Refik Kurgaš, kantonalni zastupnici ove političke partije te predstavnici općinskih organizacija A-SDA.

Dosadašnja praksa rada i kontinuitet stvaranja stranačkih kapaciteta, a u skladu s tim i postizanje izbornih rezultata iz izbira u izbore, postavlja ovu političku partiju među ozbiljne političke aktere na koje se mora i treba računati.

I današnja, zenička Osnivačka skupština potvrđuje činjenicu da A-SDA postaje ozbiljan politički faktor grada Zenice, sa jasno definisanim ciljevima među kojima se ističu pretenzije na gradonačelničko mjesto.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno