Zenica

FOTO: Počeli radovi na uređenju parkinga ispred Lamele

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Zenici su danas započeli radovi na uređenju parkinga ispred stambenog kompleksa “Lamela”, a koji su još jedna potvrda kontinuiranog ulaganja u poboljšanje infrastrukture i uslova života za sve građane.

Investitor ovih radova je Javno preduzeće “Parking servis” d.o.o. Zenica, a prema riječima Armina Kurtagića, direktora preduzeća, procijenjena vrijednost radova iznosi 130.000 KM.

“Uređenje parkinga je prilagođeno projektiranom rješenju vanjskog uređenja ispred zgrade Hitne pomoći, a po okončanju radova sve to će činiti jednu cjelinu zajedno sa već ranije izgrađenim Plavim putem i prostorom ispred Javne ustanove “Dom zdravlja”, pojašnjava direktor Kurtagić.

Valja istaći da su u proteklom periodu, a kada govorimo o uređenju javnih površina kojima upravlja preduzeće “Parking servis” d.o.o. Zenica, izvršene aktivnosti na obnavljanju obilježavanja postojećih parking mjesta na području cijelog grada.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno