Info

Cijene parking mjesta u svijetu

Gdje je u Evropi parkiranje najskuplje, a gdje najjeftinije
Gdje je u Evropi parkiranje najskuplje, a gdje najjeftinije
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Cijene parking mjesta u svijetu- Najskuplji evropski grad za parkiranje je London, objavio je evropski portal Ubeeko, specijaliziran za automobilski promet i putovanja.

U Londonu sat parkiranja prosječno košta 10,40 eura (20,35 KM).

U prvih pet još su Stockholm, Atena, Oslo i Milan gdje se za sat parkiranja u prosjeku plaća od pet do osam eura što te gradove čini skupima za turiste koji vole putovati automobilima.

Relativno podnošljiva cijena parkiranja je u Amsterdamu, Parizu, Muenchenu i Rimu gdje za parkiranje treba izdvojiti od 4,20 do 4,70 eura.

Najjeftinije je parkiranje u srednjoj i istočnoj Evropi jer u Budimpešti ono košta 1,60 eura po satu, u Pragu 1,30 eura, a u Varšavi euro, piše Ubeeko.

Podaci o cijenama parkiranja i parkirnim mjestima u cijeloj Evropi mogu se pronaći na specijaliziranom portalu Parkopedia, zaključuje se u izvješću.
(MOJportal)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno