Rekreacija

Vedro: poziv na promociju Zeničkih horizonata

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vedro: poziv na promociju Zeničkih horizonata – Udruženje za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma “VEDRO” iz Zenice u partnerstvu sa Institutom za zdravlje i sigurnost hrane ZDK, poklonilo je svome gradu treće izdanje projekta “ZENIČKI HORIZONTI”, osmišljenog u cilju promocije Grada, a simbolično u čast Dana Zenice, 580 godina od prvog pominjanja i Dana oslobođenja Zenice, 70 godina od oslobođenja Zenice od fašističkog okupatora.

Tim povodom pozivamo Vas da popratite ovogodišnju promociju Zeničkih horizonata koja će se održati u petak, 29.04.2016. godine sa početkom u 18.00h u velikoj Sali Grada Zenica, Trg BiH br. 6.

U program promocije je planinarana prezentacija projekta i postignutih rezultata, dodjela nagrada učesnicima i zahvalnica sponzorima, te prikazivanje video materijala nastalog kroz izlete.

Šta smo to postigli, reći će nam brojke a i iskustva učesnika…



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno