Politika

HDZ 1990: u posjeti MZ Luke-Vražale

Saopštenje za javnost HDZ 1990
Saopštenje za javnost HDZ 1990
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

HDZ 1990:  u posjeti MZ Luke-Vražale – Dana, 22. 09. nositelj liste Zdenko Kolak i kandidati za Gradsko vijeće  posjetili su stanovnike mjesne zajednice Vražale-Luke. Ovom prilikom veliki broj mještana koji je posjetio ovaj skup je ukazao na cjeli niz infrastrukturni problema i dugogodišnju zapostavljenost ove mjesne zajednice od strane aktuelne vlasti.

Prisutnim članovima mjesnog odbora se obratio kandidat sa liste HDZ 1990 Zoran Kustura i predstavio program u kojem su navedena rješenja za probleme ove mjesne zajednice. Prisutnima se obratio i nositelj liste Kolak Zdenko koji je predstavio aktuelnu političku situaciju i zamolio mještane da izađu u što većem broju na izbore i izaberu nove stranke i nove ljude jer se samo nataj način mogu napraviti prijeko potrebne promjene.

Ovim putem se zahvaljujemo svim mještanima  koji su iskazali interes i ukazali na bezuvjetnu podršku stranci HDZ1990  i njenim kandidatima.

plakat-70x50cm-ok



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno