Zenica

Zeničanin koji je osigurao parking za Crnogorce: Pružimo ruku jedni drugima!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jasmin Horić vlasnik firme Strong Auto iz Zenice u razgovoru za N1 obrazlaže razloge lijepog gesta, besplatnog parkinga za sve Crnogorce koji dolaze na utakmicu Lige nacija između BiH i Crne Gore.

Zeničanin smatra da Crnogorci zaslužuju lijep doček, zbog gostoprimstva koje su ukazali svim Bosancima i Hercegovcima na utakmici prije nekoliko mjeseci u Podgorici.

“Došao vakat jednostavno da pružimo ruku jedni drugima. Jednostavno puni smo svakako negativnosti. Jer ako su oni nas tako lijepo dočekali, trebamo uzvratiti i biti ljudi. Ono što su napravili nakon zapaljenog kombija u Podgorici me zaista osvojilo i odlučio sam kroz ovu sitnicu da barem malo uzvratim” kaže Horić i dodaje:

“Imamo kapacitet između 100 do 150 mjesta. Svi gosti iz Crne Gore koji dođu danas u Zenicu imaće parking i piće dobrodošlice od nas” navodi Zeničanin.

Parking se nalazi u ulici Kamberovića čikma 6, samo jedan kilometar od stadiona Bilino Polje, odnosno 3 minuta vožnje autom ili 13 minuta pješačenja.

Za kraj razgovora kroz šalu privrednik iz Zenice kaže:

“Moramo im objasniti razliku između bureka i sirnice. Dobro nam došli Crnogorci!”Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno