Zenica

Služba hitne medicinske pomoći od danas na novoj lokaciji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Služba hitne medicinske pomoći započela je sa radom danas (7. augusta) u zdravstvenom objektu koji se nalazi u ulici Zije Dizdarevića broj 10 u Zenici.

Služba Hitne medicinske pomoći boravit će u navedenom zdravstvenom objektu do završetka izgradnje novog zdravstvenog objekta Službe hitne medicinske pomoći koju provodi Gradska uprava Zenica. Rad Službe organizovan je u prostoru površinbe od 155 metara kvadratnih, koji sadrže sve uslove propisane za rad Službe hitne medicinske pomoći, u skladu sa odredbama pravilnika u uvjetima, organizaciji i načinu rada Hitne medicinske pomoći (Službene novine FBiH br. 98/13., 82/14., 51/17. i 22/19.).

Služba hitne medicinske pomoći u prostoru koji će koristiti imat će na raspolaganju ordinacije, intervenciju, prostor za praćenje pacijenta, prostor za reanimaciju, dispečerski centar, čekaonicu, predčekaonicu i druge potrebne prostorije.

Objekat se nalazi u Blatuši.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno