Zenica

Antonija Čerkez i Hakala – spoj različitih muzičkih smjerova za sve ukuse petu noć Zenica Summer Festa powered by Bingo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Utorak, 08.08.2023. (Nihad Fetić Hakala i Antonija Čerkez)

Da nijedan Zenica Summer Fest ne može proći bez nastupa zeničkih estradnih umjetnika, dokazuju nastupi onih kojima je Zenica rodni grad ili mjesto boravka. Jedan od takvih je i Nihad Fetić Hakala, koji će na ovogodišnjem Zenica Summer Festu, nastupiti 8. augusta na Trgu Alije Izetbegovića, od 20 sati i 30 minuta.

Muzičku scenu te večeri, Hakala će dijeliti sa takmičarkom Zvezda Granda, djevojkom iz Širokog Brijega – Antonijom Čerkez. Vjerujemo da će kombinacija dva različita stila muzike i različit odabir pjesama, biti dobra odluka i da će publici pružiti ugodan ambijent.

U organizaciji Gradske uprave Zenica i tehničkoj realizaciji Javnog preduzeća Radio-televizije Zenica i ovog ljeta Zenica će biti domaćin najvećeg muzičkog događaja u regionu, šestog po redu festivala “Zenica summer fest“. Kao i uvijek, organizator se potrudio ponuditi bogat, zabavan i interesantan sadržaj, što potvrđuje činjenica da će biti realizirano čak 30 događaja za sve generacije i sve ukuse.

Posebne emocije, mogle bi doći do izražaja uz Hakaline stihove: „Eh Zenico grade mili”. Naročito kod onih, koji su spletom različitih okolnosti, morali napustiti svoj rodni grad i nastaviti živjeti mnogo kilometara dalje od Zenice. Upravo iz tih razloga, zenička dijaspora često svoje godišnje odmore planira u vrijeme održavanja Zenica Summer Festa.

Organizatori Zenica Summer Festa, kao i zenička publika, uvijek žele ostaviti lijep utisak na sve goste, a posebno na one koji po prvi put posjećuju Zenicu.

S obzirom da će cijela sedmica proteći u znaku različitih muzičkih žanrova, vjerujemo da će svako uspjeti pronaći odgovarajući koncert za sebe.

Ključna svrha i poenta raznovrsnog programa festivala, jeste poštivanje različitih ‘ukusa’ i ispunjenje svačijih očekivanja. Pronađite odgovarajući koncert za sebe i pridružite se najboljoj ljetnoj žurci u Zenici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno