Politika

SDA Zenica pozdravlja početak radova na modernizaciji ceste kroz Nemilu

SDA Zenica pozdravlja početak radova na modernizaciji ceste kroz Nemilu- Gradski odbor Stranke demokratske akcije Zenica pozdravlja početak radova na modernizaciji regionalne ceste R445 kroz naselje Nemila.

Projekt finansira Vlada Zeničko-dobojskog kantona putem Kantonalne direkcije za ceste sa 120.000 KM, a obuhvatit će modernizaciju asfaltnog kolovoza, sanaciju i modernizaciju sistema odvodnje i postojeće pješačke staze na mostu, kao i sanaciju i farbanje ograde mosta. Rok za završetak radova je 60 dana.

Modernizacija ceste stvorit će bolje uslove za život građana, ali i rad privrede budući da na tom području posluje značajan broj privrednih subjekata.

Stoga, pozdravljamo posvećenost Vlade Zeničko-dobojskog kantona, predvođene premijerom Mirnesom Bašićem (SDA), da razvojnim projektima kontinuirano unapređuje ukupan ambijent za život i privređivanje u ZE-DO kantonu, a posebno u našoj Zenici.

Press SDA Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: