Sudske klupe

MUP ZDK i službenici KPZ locirali i okružili Micana, u toku akcija hapšenja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pripadnici MUP-a ZDK i službenici KPZ Zenica locirali su Aleksu Micana, osuđenika za ubistvo koji se nije vratio na izdržavanje kazne u zenički zatvor, objavio je portal @IstragaB na Twitteru. 

Policija nije potvrdila ove informacije, a nije saopćena ni lokacija, odakle potiče fotografija objavljena na društvenim mrežama.

Direktor KPZ-a Zenica Rusmir Isak je potvrdio Klixu da je trenutno u toku akcija hapšenja Micana, koji je ranije pušten je na dopust i danas se trebao vratiti u zenički zatvor.

Nakon što se nije vratio za njim je raspisana potjernica.

Mican je 2004. godine ubio Senada Lepiricu i Adema Ćatića, radnike firme “IT Computers”, u stanu koji je unajmio u naselju Mojmilo, a zatim je ukrao pet laptopa. U radnike je ispalio 12 metaka.

Podsjećamo, ranije danas je objavljena vijest Dvostruki ubica Aleksa Mican se danas nije vratio u KPZ Zenica, raspisana potjernica 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno