Nogomet

Informacija u vezi Čeličnog zida

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani čelikovci,

Ovim putem vas želimo obavijestiti o stanju realizacije projekta „Čelični zid“ kojeg je klub pokrenuo 30.06.2022. s ciljem pravljenja dodatnog iskoraka u procesu stabilizacije kluba, ali i kao potvrda neraskidive veze između Čelika i njegovih navijača i simpatizera koji svojim konkretnim djelima doprinose spasu i oporavku zeničkog simbola.

Naime, prva tura pločica od 150 komada je postavljena direktno na zid nakon čega je klub planirao napraviti novi val promocije akcije s ciljem što ranijeg prikupljanja još 150 narudžbi nakon čega bi se organizirala montaža staklene postavke koja je prikazana u samom predstavljanju akcije.

Međutim, prilikom postavljanja prvih 150 pločica uočeno je mnogo nedostataka u samoj izradi i postavljanju zbog čega se klub odlučio da obustavi postavljanje pločica po novim narudžbama dok ne pronađe kvalitetnije rješenje koje je u ovom trenutku u izradi.

Nova postavka Čeličnog zida će biti realizirana u roku od 10 dana, kada će biti postavljene sve pločice lica koji su do sada izvršili narudžbu i uplatu. Tada klub planira izvršiti novi val promocije same akcije kada ćemo, nakon što na zid bude postavljeno ukupno barem 300 pločica, izvršiti postavljanje staklene konstrukcije s rasvjetom, kada će projekat poprimiti potpuno novi izgled. Naravno, i nakon postavljanja staklene konstrukcije, akcija će se nastaviti do popunjavanja cijelog zida.

Ovim putem se iskreno ispričavamo svim čelikovcima koji su uzeli učešće u ovoj kreativnoj akciji, te obećavamo da ćemo greške u samoj izradi ispraviti u najkraćem mogućem roku!

Upravni odbor NK Čelik Zenica 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno