Rekreacija

FOTO: Svečano otvoren ofarbani teren MNK Drugari na Kamberovića polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Svečano otvoren ofarbani teren MNK Drugari na Kamberovića polju – Danas 29.6.2017.godine svečano je otvoren renovirani i ofarbani teren za mali nogomet na Kamberovića polju (prvi teren do pješačkog mosta za Blatušu, nap.a.). Teren su godinama koristili igrači MNK Drugari iz Zenice, a ideja za njegovo renoviranje i farbanje potekla je od Seada –Seje Ćerimovića, Čelikove navijačke ikone i legende, od rođenja navijača Čelika, uz podršku Himze Halaća i ostalih članova Drugara.

Projekat je podržan i od uprave sportskih objekata i terena na Kamberovića polju na čelu sa direktorom Feđom Jovanovićem i jednim od rukovodilaca, Mugdimom Elezovićem.

O ovoj ideji objavili smo na sljedećem linku:https://www.zenicablog.com/sead-sejo-cerimovic-kako-je-realizovana-ideja-farbanja-terena-na-kamberovica-polju/.

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj bivših i sadašnjih članova MNK Drugari, koji je prije 20-ak dana održao Izbornu skupštinu i obnovio rad nakon 10 godina pauze. O tome smo pisali na sljedećem linku: https://www.zenicablog.com/odrzana-izborna-skupstina-mnk-drugari-zenica/

Vrpcu je presjekao Damir Bradarac, predsjednik Upravnog odbora MNK Drugari, a certifikat za takmičenje uručio je Bradarcu Melih Karan, viši savjetnik iz uprave ZDK.

Nakon toga odigrana je utakmica između dvije ekipe Drugara, a poslije utakmice planirano je druženje pored terena. Kako je izgledalo svečano otvorenje donosimo bogatu foto galeriju sa lica mjesta.

Tekst i foto galerija
E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno