Rekreacija

Treća Šetnja do iftara 2017.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Treća Šetnja do iftara 2017. – Vodeći 70 učesnika na posljednjoj, Trećoj Šetnji do iftara 2017, od Gladovića preko Lisota do Vranduka, a ukupno 250 u tri ture, pokazao sam Zeničanima/kama, Kakanjcima/kama, Travničanima/kama, Bišćanima/kama, Sarajlijama i Sarajkama prelijepu zeničku okolinu u prediftarskom ambijentu, sa iftarom na tri lokacije (Volovska Glava, padine Smetova i kraljevski grad Vranduk).

Bilo je zadovoljstvo biti na čelu kolona, uz moje prijatelje iz našeg Udruženja Azimuth 135 bez čije pomoći ništa ovo ne bi bilo moguće. Zahvaljujem se ekipi Odbor za međureligijsku suradnju u Zenici – OMS pri MRV BiH za prepoznavanje projekta, ukazano povjerenje i partnerstvo, kao i Gorska Služba Spašavanja Stanica Zenica za pratnju na Trećoj šetnji.

Savjetujem zainteresovane, kojima se planinarenje “osladilo”, da se opreme kod Muris Kovacevic, a onda da se priključe koloni Azimuth 135 i uživaju u ovom prelijepom hobiju. (Foto: Edin)

Afan Abazović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno