Ostali sportovi

FOTO: Održan Čelikov rođendanski kuglaški turnir

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Održan Čelikov rođendanski kuglaški turnir – Proteklog vikenda u kuglani u Kaknju održan je Čelikov rođendanski kuglaški turnir. Ovim turnirom započeo je niz aktivnosti kojima će se obilježiti 10 godina postojanja kuglaškog/bowling Kluba Čelik Zenica. Turnir je odigran pod pokroviteljstvom zamjenika predsjedavajućeg skupštine Zeničko-dobojskog kantona, gospodina Mladena Simića.

Ovaj turnir smo najavili na našem portalu, link: https://www.zenicablog.com/ove-subote-u-kaknju-rodjendanski-kuglaski-turnir-kk-celik/ .

Učesće na njihovom prvom turniru uzelo je 15 parova iz Zenice, Kaknja, Sarajeva, Gradiške, Mostara, Čitluka, Međugorja i Posusja, saopštili su na svojoj oficijelnoj facebook stranici iz KK/BC Čelik Zenica.

Nakon jako zanimljivih igara najkvalitetnijim se pokazao mladi par Amar Alagić i Kemal Karahodžić, igrači Rudara iz Kaknja, koji su oborili 581 čunj. Na drugom mjestu su, iz Posušja, sa oborenih 558 čunjeva Bernard Malenica i Ivan Petrić, dok su treće mjesto zauzeli Viktor Sušac (KK Mostar) i Jadranko Krasić (KK Brotnjo Čitluk) sa ukupno oborenih 546 čunjeva.
Najbolje plasirani par iz kluba domaćina su Asko Kahrimanović i Kenan Ćurovac, koji su na kraju bili sedmoplasirani sa oborenih 518 čunjeva.

Iz kuglaškog Kluba Čelik Zenica se javno zahvaljuju, citiramo:

— Gospodinu Mladenu Simiću na pokroviteljstvu turnira.
– Svim igračima i igračicama koji su učestvovali na turniru, posebno se zahvaljujemo na poklonima koje smo dobili povodom rođendana kluba – HVALA.
– Svim našim sjajnim sponzorima, koji nas prate dugi niz godina i koji su obezbjedili i poklone za najbolje.
– JU Kulturno-sportski centar Kakanj u čijem prostoru smo organizovali turnir i koji su naši sjajni domaćini već dvije godine, posebno gospodinu Marinu Mijaću, koji nam je na konstantno na raspolaganju.
– Kuglaškom Klubu Rudar Kakanj na nesebičnoj podršci u svim aktivnostima kluba.
– Gospođi Bibiji Kerli, sekretaru Kuglaškog Saveza BiH, koja je danas bila sa nama i time pružila podršku organizaciji jednog ovakvog turnira.
– Našem Dini Mujanoviću, koji je učinio sve da turnir protekne u najboljem redu.
– Našem Mehrudinu Muratoviću, koji je s posla došao da donese ručak učesnicima.
– Igračima i igračicama Čelika, zbog kojih ovo sve i vrijedi raditi.
Ako sam nekoga zaboravio, nadam se da neće zamjeriti.

Jos jednom hvala svima na sjajnom druženju, bilo nam je izuzetno drago vidjeti vas sve na okupu, a evo obećavamo da ćemo ovo ponoviti i naredne godine -, kaže se u tekstu zahvale iz KK/BC Čelik Zenica.

E.Imamović

Foto KK/BC Čelik Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno