Ostali sportovi

Uspjeh mladih zeničkih tenisera 

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uspjeh mladih zeničkih tenisera  – Proteklog vikenda mladi zenički teniseri učestvovali su na turniru u kategoriji do 14 godina- Grande Elit kup u organizaciji  TK “Elite” Banja Luka pri čemu su ostvarili veoma zapažene rezultate. U konkurenciji djevojčica Emina Čabro članica TK “As” je zauzela 2.mjesto, dok je Asja Salkanović, također članica kluba “As” Zenica zauzela 3. mjesto.

U konkurenciji dječaka Adnan Vojvodić, član TK” As” zauzeo je 3. mjesto, i Fatih Šišić, član TK “Mladost” zauzeo je 2. mjesto. Treba napomenuti da ovi mladi takmičari treniraju u veoma oskudnim uslovima, a pri tome ostvaruju jako dobre rezultate čime ti uspjesi još više dobijaju na značaju, pa ovim putem apelujemo na Gradske službe i nadamo se da će imati više sluha za nade zeničkog bijelog sporta u skorijoj budućnosti.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno