Politika

Pročitajte platformu SDA Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pročitajte platformu SDA Zenica – Poštovani glasači i dragi sugrađani, u velikom osjećaju ponosa zbog svega što je urađeno u Zenici proteklih godina, nastavit ćemo pisati nove stranice priče o boljoj Zenici ondje gdje je stao bivši gradonačelnik Husejin Smajlović i našu Zenicu ćemo učiniti još pozitivnijim primjerom razvoja lokalne samouprave, ne samo u Bosni i Hercegovini nego i u regionu!

U narednom periodu ćemo se posvetiti proaktivnoj promociji ljepote ovog grada, svih njegovih potencijala i poslovnih mogućnosti Zenice. Raditi ćemo na poboljšanju životnog standarda građana Zenice, privlačenju značajnijih investicija u privredu, te ubrzati i modernizirati administraciju i gradsku upravu, te tako olakšati i unaprijediti sveukupan ambijent i život ljudi u Zenici. Mobilizirat cemo sve naše resurse da kvalitetno riješimo trenutne životne probleme naših ljudi, posebno pitanje grijanja grada, zagađenja, pasa lutalica i NK Čelika kojem ćemo se posvetiti kao jednom od ključnih brendova Zenice i Bosne i Hercegovine. Hvala vam na povjerenju i nastavimo putem kontinuiteta i razvoja.

Čuvajmo Zenicu u našim srcima i borimo se za Zenicu našim djelima!

Ako želite da spremite našu Izbornu platformu na Vaš računar, možete to učiniti ovdje:

SPREMI



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno