Nogomet

Zvanično: Investitori iz Turske i Katara preuzimaju NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zvanično: Investitori iz Turske i Katara preuzimaju NK Čelik – Nakon današnjeg poraza Čelika od Zrinjskog, svi sa stadiona Bilino polje otišli su veoma razočarani s porukom da će teško više pohoditi najljepši stadion u BiH.

Poslije silnih razočarenja u i oko kluba, danas je konačno stigla i jedna pozitivna vijest iz kluba. Naime, danas su u Zenicu na konačni dogovor stigli investitori iz Turske i Katara, a nakon razgovora u jednom restoranu, konačno je pao dogovor.

Nakon više od tri mjeseca pregovaranja, investitori iz Turske i Katara će definitivno preuzeti klub. Na današnjem sastanku pored investitora iz kluba je bio prisutan Jasmin Memišević, te gradonačelnik Fuad Kasumović.

Budućnost Čelika sada izgleda mnogo bolja, a poznato je da će se zimske pripreme kluba obaviti u Antaliji, u narednim danima će biti transfer lista igrača, dok investitori pregovaraju s nekoliko zvučnih pojačanja iz BiH, koja će sigurno unaprijediti igru Čelika, kome će na proljeće biti potrebno dosta kvalitetnih igrača, te velika podrška s tribina kako bi izborio opstanak.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno