Ljudi

Zimske radosti Amela Tuke u italijanskim Alpama

Zimske radosti Amela Tuke u italijanskim Alpama – Mladost, ludost, hrabrost. Mogao bi se i tako prokomentirati snimak Amela Tuke golog do pasa u snijegu. No, kada neko ima takav sportski duh poput našeg najboljeg atletičara, onda njegova izdržljivost nije iznenađujuća.

Amel Tuka objavio je, naime, na društvenim mrežama, snimak kako go do pasa izlazi iz automobila i baca se u snijeg. Video je nastao na lokaciji Monte Baldo, što je planinski lanac u italijanskim Alpama, smješten u provincijama Trento i Verona.

Kao što je poznato, Amel sa suprugom Aminom i četveromjesečnim sinom Davudom živi na relaciji Zenica – Verona.

Snimak hrabrog uskakanja u snijeg, na kojem ne krije da i nije bilo tako jednostavno se upustiti u ovu avanturu, pojasnio je komentarom: „Januarsko dijete“. Amel Tuka 9. januara napunio je 30 godina.

-Uuuu, mama draga – uzviknuo je Amel, nakon što se bacio u snježni nanos pored ceste i uz smijeh se vratio u toplinu svog automobila.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amel Tuka (@ameltukaa)

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem