Ostali sportovi

Ženska seniorska reprezentacija poražena od Grčke, u subotu prilika za popravni protiv Švicarske

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena od Grčke sa rezultatom 3:0. Odbojkašice Grčke su u ovom susretu imale više sportske sreće i iskoristile loš dan naših odbojkašica, te su slavile u ovom susretu. Konačni rezultat bio je BiH – Grčka 0:3 (13:25; 20:25; 19:25). Iako poraženi u ovom susretu, djevojke i stručni štab su uvjereni u plasman na EuroVolley 2023.

Narednu utakmicu naše odbojkašice igraju u subotu, 27. augusta/kolovoza, kada će u dvorani „Goran Čengić“ u Sarajevu dočekati reprezentativke Švicarske. Ovo je jako važna utakmica za našu reprezentaciju, od koje uveliko ovisi plasman na Europsko prvenstvo 2023. Zato je jako važna podrška publike, koju pozivamo da u što većem broju dođu u dvoranu i podrže naše igračice u ovoj utakmici. Utakmica počinje u 20 sati, a utakmicu je uživo moguće pratiti i putem javnog servisa BHT1 i web stranice bhrt.ba.

Ovim putem koristimo priliku da se zahvalimo sponzorima koji su podržali naše reprezentacije i Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine i bez kojih se ove utakmice ne bi igrale, a to su Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, Turistička zajednica Kantona Sarajevo, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Općina Novi Grad Sarajevo, BH Telecom i Mozzart d.o.o. A također se zahvaljujemo i sponzorima ženske odbojkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine: Elektroprivreda BiH i R&S Sarajevo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno