Zenica

Zenički Bazeni počinju sa radom – u petak za sve besplatno

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Zenički Bazeni počinju sa radom – u petak za sve besplatno – Nakon dugog iščekivanja otvoreni bazeni u Zenici počinju sa radom u novoj sezoni. U petak, 9. juna sa početkom u 14 sati bazen primit će prve posjetioce. Prvog dana ulaz za sve bit će slobodan.
Kako su saopćili iz Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata za posjetioce su i ove sezone pripremili sve kako bi se što bolje osjećali i kako bi što ljepše i ugodnije proveli vruće ljetne dane. Kao i prethodne sezone na bazenu će biti bogata ponuda jela i pića po pristupačnim cijenama.
Cijelom dužinom bazena postavljena je zaštitna ograda tako da će i ove sezone kupači biti zaštićeni od pasa i eventualnih drugih životinja. Sanitarni čvorovi su također uoči prošle sezone renovirani i nalaze su u odličnom stanju.
Cijene ulaznica su ostale na nivou prethodnih sezona i iznose: dnevna 4 KM za odrasle, dok će djeca plaćati 2 KM. Poludnevne karte koje važe od 15 sati koštat će 50 odsto jeftinije i iznosit će 2 KM za odrasle, odnosno 1 KM za djecu.
Iz Javnog preduzeća pozivaju sve sugrađane, ali i sve građane iz okolnih gradova da dođu i provedu ugodne trenutke na otvorenim bazenima. 
– Pred nama je još jedna zajednička i uspješna sezona – poručili su iz JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno