Zenica

Upriličen prijem za takmičare iz Haga i Beča

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U sali za sastanke Dekanata Pravnog fakulteta UNZE upriličen je prijem za takmičare koji su nastupali na ICC Moot Court Competiton-u u Hagu, odnosno Vis Moot-u u Beču. Domaćini su bili dekan prof. dr. sc. Enes Bikić i prodekanesa za nastavu i studentska pitanja doc. dr. sc. Maša Alijević. Tom prilikom je razgovarano o prednostima ovakvih projekata i načinima kako ubuduće ostvariti još zapaženije iskorake, te pomjeriti postavljene granice. Istaknuto je zadovoljstvo postignutim rezultatima na oba takmičenja i doprinosom ugledu ove visokoškolske ustanove. Sastanak je zaključen optimističnim tonom i izrazima zahvalnosti studentima koji su uspješno branili boje naše domovine.

U Hagu su to bili studenti/ice: Azem Ahmić, Amina Pivić, Mirza Imamović, Adi Delić i Nataša Bilić, na čelu sa dr. sc. Enisom Omerovićem, a u Beču: Arnela Maglić, Zerina Spahić, Anela Šaran i Igor Rimac, pod mentorskom palicom prof. dr. sc. Zlatana Meškića.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno