Zenica

Humanitarno udruženje “Hajrat” – podjela ramazanskih paketa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Aktivisti humanitarnog udruženja „HAJRAT“ su i ove godine, preko dobrih i humanih ljudi, a u povodu nastupajućeg mjeseca ramazana, organizirali „Predramazansku akciju“ u kojoj je podjeljeno 40 Ramazanska paketa, za isti toliki broj porodica.

U akciju se uključio veliki broj ljudi koji su željeli da baš njihova pomoć stigne do onih koji su potrebni prije nastupanja najodabranijeg mjeseca u godini, mjeseca ramazana.
Ova akcija je vrijedna spomena i zahvale, kako onima koji su istu uručili tako i onima koji su obezbijedlili pakete, te i onima koji su razmišljali kako da obraduju one najpotrebnije porodice na području grada Zenice.

Na terenu uvjerili smo se da je ovim porodicama svaka pomoć dobrodošla, a prema riječima mnogih porodica kazali su da im ovaj paket puno znači i imat će s čim da zaposte. Sadržaj paketa predstavljaju osnovne životne namirnice kao i osnovni paket higijenskih sredstava. Vrijednost ove akcije iznosi: 3.500 KM. Molimo Uzvišenog Gospodara da ukabuli ovo zaista veliko djelo svima onima koji su na bilo koji način učestvovali.

Humanitarno udruženje „Hajrat“ je otvoreno za saradnju sa drugim organizacijama, javnim ustanovama, vjerskim zajednicama i udruženjima radi realizacije zajedničkih projekata humanitarne prirode i zadovoljavanja potreba krajnjih korisnika.

Zajednički rad i koordinaciju smatramo veoma bitnim segmentom naših aktivnosti jer oni ideale solidarnosti i altruizma podižu na viši stupanj. Pozivamo sve one koji u tome vide zajednički interes da nam se jave sa konkretnim prijedlozima i idejama.

Poštovani, ukoliko imate želju pomoći rad humanitarnog udruženja „Hajrat“ iz Zenice, obratite nam se na broj: 060/ 3299699 ili na e-mail:  [email protected] Web stranica: www.huhajrat.org



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno