Zenica

Zenička industrija mlijeka i Čelik produžili saradnju!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kao i prethodnih godina, kompanija Zenička industrija mlijeka prepoznala je našu borbu i cilj, te odlučila pružiti podršku i dati svoj doprinos NK Čelik Zenica.

Nogometni klub Čelik Zenica i Zenička industrija mlijeka potpisali su Ugovor o sponzorstvu, čime je ZIM d.d. Zenica ostao naš ponosni partner.

Zenička industrija mlijeka je na ambalažu poznatog tečnog jogurta postavila naljepnicu da kupovinom ovog proizvoda podržavate Čelik. Poruka koju želimo zajedno poslati jeste da u što većem broju kupujemo proizvode našeg sponzora, koji su prije svega kvalitetni i 100% domaći, te na taj način pomažemo i boljitku našeg kluba, jer ZIM je kompanija koja podržava Čelik!

Još jednom se iskreno zahvaljujemo Zeničkoj industriji mlijeka i nadamo se uspješnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno