Zenica

Za vikend 5. dani planinara Zenice

Podijeli ovu vijest:

Gradski planinarski saveza Zenica i Planinarsko društvo “Čolan” Zenica i ove godine organiziraju manifestaciju “5. dani planinara Zenice”, koja je planirana u dane vikenda na Čolanu.

Kako je na konferenciji za medije kazao gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, sretan je i zadovoljan što oživljava sve segmente društva.

“Sretan sam i zadovoljan što mojim dolaskom na čelu grada oživljavam sve segmente društva. U prilog tome govori da je sinoć završen “Zenica summer fest”, za vikend su “5. dani planinara Zenice” na jednu od planina grada Zenice. Grad, dakle, podupire sve segmente društva i pozivam svu omladinu i građane da izađemo na planinu Čolan koja je prlijepa i da uživaju. Najvažnije je istaći da proteklih pet godina svaki omladinac, ne stariji od 18 godina, dobiva ranac sa grbom Grada Zenice i Gradskog planinarskog saveza Zenice, a što će biti slučaj i ove godine. Upravo na ovaj način želimo privući omladinu u prirodu”, poručio je gradonačelnik Kasumović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno