Naše

Zeničanka povrijeđena na stepeništu kod Uglovnice, hoće li nadležni konačno reagovati?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Večeras je oko 20. 30 sati kod Uglovnice, niz stepenice koje vode ka parku saplela se djevojka, pala i izgubila svijest, piše nam sugrađanka J.J. i nastavlja – Hvala hitnoj pomoći koja je izuzetno brzo došla i pomogla povrijeđenoj.

-Međutim nije ovo prvi slučaj na koji ne znam da li je reagovano. Znači – oronule neosvijetljene stepenice u centru grada vode prema parku u kojem je također mrkli mrak, jedino od “poprečne” zgrade postoji rasvjeta “ubila” se za horor filmova, uz sve to pješak mora voziti “veleslalom” između auta da prođe. Sramota za centar grada navikli smo na svakakve poniženja, pa me ne bi čudili da se ne reaguje dok neko ne pogine. Molim vas kao naš nezavisni portali objavite ovu priču jer ne znam kome se više obratiti da se nešto uradi po ovom pitanju. Hvala i lijep pozdrav, završava naša sugrađanka.  (foto: ilustracija – Pinterest)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno